بقائی: رویکرد سه کشور اروپایی در مسئله هسته‌ای غیرمسئولانه و مخرب بود دیدار رایزنی الحکیم و آل صادق با محوریت تقویت روابط ایران و عراق بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در خصوص طرح آتش‌بس غزه واکنش اتحادیه اروپا به ناآرامی‌ها در گرجستان ادعا‌ها درباره خلع سلاح حماس تکذیب شد خالد قدومی، نماینده حماس: پیشنهاد ترامپ را پذیرفتیم و با عقل و قلب باز اعلام کردیم هلاکت ۵ تروریست در بغداد؛ یک داعشی در کرکوک دستگیر شد ترامپ: اگر حماس قدرت را واگذار نکند با ویرانی کامل مواجه خواهد شد تشکل ملی سوریه انتخابات پارلمانی را غیرقانونی اعلام کرد گروسی: ایران در پی سلاح هسته‌ای نیست؛ گزارش من باعث حمله نشد وزیر جنگ اسرائیل: به زودی اخباری درباره بازگشت اسیرانمان خواهیم شنید آمریکا: حماس با کلیات طرح پساجنگ غزه موافقت کرد هیئت‌های قطر، مصر، آمریکا و اسرائیل فردا در قاهره دیدار می‌کنند ایران حمله به کاروان «صمود» و دستگیری فعالان حامی فلسطین را محکوم کرد انفجار‌های مهیب و تیراندازی نزدیک کاخ ریاست جمهوری سومالی

مذاکرات پشت پرده مسکو و واشنگتن برای تنش زدایی در سوریه

وزیر خارجه روسیه از مذاکرات غیرعلنی کشورش و آمریکا درباره راه‌حل سوریه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۴ - ۰۵ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 February 24
کد خبر: ۵۳۸۶

به گزارش راهبرد معاصر ، «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه گفت که کشورش با ترکیه در زمینه دسته‌بندی گروه‌های کردی در سوریه به اتفاق نظر نرسیده است.

 

وزیر خارجه روسیه در گفت‌وگو با تلویزیون ویتنام، چین و شبکه تلویزیونی فونیکس گفت که روسیه و آمریکا مذاکرات غیرعلنی را درباره راهکار حل بحران سوریه پیگیری می‌کنند و نیروهای نظامی در زمینه ایجاد منطقه حائل بین سوریه و ترکیه در راستای منافع آنکارا و دمشق با هم مذاکره می‌کنند.

 

وی افزود: «من قبلا گفته‌ام که ما با دیپلمات‌ها و نظامیان آمریکایی ارتباطاتی داریم که به کانال تنش‌زدایی در سوریه با هدف کاهش خطر حوادث ناخواسته مربوط می‌شود و مبنای قانونی دارد. چنین مشاوره‌هایی وجود دارند که معمولا گزارش نمی‌شوند اما با در نظر گرفتن ابعاد مختلف راهکار بحران سوریه پیگیری می‌شوند.»

 

لاوروف پیشتر در مخالفت با تحرکات آمریکایی‌ها در شمال شرق سوریه گفته بود که واشنگتن به دنبال ایجاد یک شبه دولت در شرق رودخانه فرات است.وی همچنین از ادامه همکاری ارتش‌های روسیه و ترکیه به منظور اجرای توافقات مربوط به ممانعت از ظهور مجدد تهدید تروریستی در شمال سوریه و بازگرداندن کُردها خبر داده بود.

 

این در حالی است که مقام‌های آمریکایی شامل «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در حال لفاظی‌ها درباره پایان عملیات ائتلاف واشنگتن در مقابله با داعش هستند.

ارسال نظر
آخرین اخبار